Πολιτική Απορρήτου

Η Smart Energy

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενέργειας από το 2000 με στόχο το σχεδιασμό καινοτόμων, φιλικών προς το περιβάλλον (eco-friendly) προϊόντων και υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Η συνεχής έρευνα και η έμφαση στην καινοτομία μας επιτρέπουν να βρίσκουμε τεχνολογικές λύσεις που όχι μόνο βελτιώνουν την ποιότητα βασικών αγαθών, όπως το νερό και ο αέρας, αλλά και επιτρέπουν στον άνθρωπο του σήμερα να απολαύσει στην καθημερινότητα του τα πολλαπλά οφέλη της βιώσιμης αξιοποίησης της ενέργειας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΡΗΣΗΣ

Ο παραγωγός Smart Energy S.A. πιστοποιεί ότι η παραγωγή του προϊόντος:

«HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ»
Model: AUTO OXYGEN O2,HOME OXYGEN O2,PRO OXYGEN O2

ΚΩΔ. ENEL-10

Ακολουθεί τα πρότυπα:

– DIN ΕΝ 61000-6-1: Αρχικό πρότυπο
– DIN ΕΝ 61000-6-3: Πρότυπο εκπομπών
– DIN ΕΝ55014-2: Απαιτήσεις ΗΜΣ
– DIN ΕΝ55014-1: Απαιτήσεις για συσκευές

Έτος σήμανσης προϊόντος: 2020

Εξερευνήστε όλα τα προϊόντα της Smart Energy

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟ

Το 2015,  η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών συμφώνησε στην υιοθέτηση 17, κρίσιμων για το μέλλον του κόσμου, στόχων.  Οι «Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης», όπως ονομάστηκαν, αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια όλων των χωρών-μελών του ΟΗΕ να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η ακραία πείνα, η  φτώχεια, η  ανισότητα και η υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Από μεριάς μας, αναγνωρίζουμε ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι ένα αποφασιστικής σημασίας μέρος της επίλυσης αυτών των προβλημάτων και ανάμεσα στους 17 στόχους, εντοπίζουμε ορισμένους που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το δικό μας όραμα και τους εταιρικούς μας σκοπούς. Συγκεκριμένα, η φθηνή και καθαρή ενέργεια, η καινοτομία στην παραγωγή και η προώθηση της βιωσιμότητας στις πόλεις είναι οι βασικοί άξονες που καθοδηγούν τον τρόπο που εργαζόμαστε καθημερινά.

Η τεχνολογία των προϊόντων μας συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με την υψηλή αποδοτικότητα.  Με τον τρόπο αυτό, η ενέργεια γίνεται περισσότερο προσιτή οικονομικά στο ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα η κατανάλωση της διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα.

Οι διαδικασίες και οι πρακτικές που ακολουθούμε σε επίπεδο έρευνας και παραγωγής θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα το σεβασμό στο περιβάλλον. Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να καινοτομούμε με στόχο να κάνουμε τις διαδικασίες μας ακόμη πιο βιώσιμες.

Επενδύοντας σε έρευνα και ανάπτυξη, αποσκοπούμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να συντελέσουν στη σταδιακή αύξηση των οικολογικών κτιρίων και τη διάδοση των “πράσινων” τεχνολογιών.

Shopping Cart