Τρόποι Πληρωμής

Με Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard και American Express. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

Με Κατάθεση στον λογαριασμό της Τράπεζα Πειραιώς

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στα ακόλουθα στοιχεία:

IBAN: GR6801720110005011102013077
Δικαιούχος: SMART ENERGY IKE

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα στέλνοντας email με το καταθετήριο στο finance@smart-energy.gr.

Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αναγράφονται απαραιτήτως στην αιτιολογία, το ονοματεπώνυμο σας και ο κωδικός παραγγελίας. Η τραπεζική προμήθεια επιβαρύνει τον αγοραστή. Η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας θα πρέπει να γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

Με αντικαταβολή

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Με PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. 

Shopping Cart